Cetatenii din Cernicari, VOX TV, Vasile Diaconu – bransamente apa si canalizare – Video

Sincopele generate de gestionarea incompetentă a responsabilităţilor pe care UAT Tecuci respectiv primarul Daniel Ţuchel le-au avut în cadrul Programului Regional de extindere şi reabilitate a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare, finalizat cu întârziere la Tecuci, crează mari probleme în execuţia practică, reală a branşamentelor.

Acesta problemă a conectării celor peste 4.000 de proprietăţi individuale, dificilă tehnic, se adăugă la nemulţumirile cetăţenilor din Tecuci referitoare la costurile supradimensionate pe care primăria Tecuci le-a fixat beneficiarilor. Televiziunea VOX TV Regional a fost prezenta în aceste zile în mai multe cartiere ale Municipiului Tecuci pentru a discuta la faţa locului acesta situaţie problematică.

Domnul Vasile Diaconu, candidatul la funcţia de primar al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor din Tecuci (ALDE), preocupat în mod real şi de această situaţie, a fost alături de cetăţenii din cartierul Cernicari la întâlnirea acestora cu televiziunea gălăţeana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.