Contec Foods – Omul sfinţeşte locul de muncă


Pentru că de peste 20 de ani sunt permanent în contact cu economia de piață, pentru că alături de alți factori, condițiile dificile de pe piața muncii au schimbat radical prioritățile angajatorilor și angajaților, importanța și siguranța locului de muncă la Tecuci, a fost dintotdeauna o problemă importantă pentru mine.

Cu atât mai mult cu cât m-am pregătit pentru situația de a prelua responsabilitățile și exigențele funcției de primar al orașului din data de 5 iunie, preocupările mele se află permanent în zona identificării de soluții pentru crearea de noi locuri de muncă. Și din acest motiv, pentru mine și nu numai, modelul Contec Foods , prezent la Tecuci din 2005, cel mai mare angajator local (peste 500 de locuri de muncă !), peste 10.000 tone/an producție, peste 200 de articole de marcă, este un model exemplar, implementat cu succes, o reală soluție a Tecuciului preocupărilor mele.

Azi, alături de colegii mei, oameni de afaceri, juriști, reprezentanți mass-media, avînd ca gazdă, pe d-na ing. Dorina Ioana Iasinschi, manager SMC, am vizitat Contec Food, continuator onorabil al fostei Fabrici de Conserve Tecuci, “uriașul” industriei de conserve de până în 1989. Am vorbit cu oamenii, m-am consultat cu aceștia, alături de ei am gasit soluții bune…Tecuciul are nevoie de oameni buni și fapte bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.