PRECIZARE

Adept al egalității de șanse, din spirit echitabil necesar oricărei forme de competiție, pentru câștigul public, corect și real, atît în cunoașterea candidaților și proiectele electorale ale acestora cât și în interesul și beneficiul nostru, al tuturor tecucenilor, din necesitatea de a evalua complet competitorii, sunt obligat să fac public următoarele precizări :

– Ieri, 24 mai, în cadrul emisiunii electorale “Votați Primarul”, pe intervalul orar 12.00-13.00, la Radio 1 Tecuci, moderată de dl. Viorel Burlacu, am acceptat cu fair-play, în baza principiilor sus-menționate și la propunerea realizatorului, prezența d-lui Traian Bălănică,coleg de competiție electorală, în contextul ne-prezentării în emisiune a d-lui Cătălin Hurdubae, în cadrul unei dezbateri adresată interesului larg al tecucenilor, chiar dacă m-aș fi putut prevala de dreptul exclusivității acordat de invitație .

– Azi, 25 mai, în cadrul aceleiași emisiuni radiofonice, în aceleiași condiții, și în contextul neprezentării d-lui Claudiu Gavril, am solicitat, cu motivația acelorași principii de echitate, cu argumentul precedentului și în beneficiul real al tecucenilor, prezența în dialog-dezbatere alături de d-l Tuchel Daniel. Solicitarea mea s-a lovit de refuzul lipsit de fair-play, al lui Daniel Țuchel, chiar dacă acesta fals și ipocrit a lansat în eter invitația oricărui alt contracandidat încă din debutul emisiunii. Am facut aceste precizări, tocmai pentru a constata alături de dvs. că, discursul mincinos și ipocrit al d-lui Daniel Țuchel, se manifestă și în aceste ultime zile, la fel nociv, ca pe toata durata mandatului său.

Sunt pregătit de mult timp pentru preluarea administrației Tecuciului și voi fi permanent transparent și deschis oricărui dialog pe proiecte administrative în compania oricărui alt contracandidat. Felicitări, d-lui Viorel Burlacu, pentru imparțialitate și profesionalism ! Vasile Diaconu, candidat la funcția de Primar al municipiului Tecuci, ALDE Tecuci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.