Tecucenii au nevoie de piețe agro-alimentare bine-administrate !

Cunosc foarte bine problemele cu care se confruntă comercianții din piața agro-alimentară și din piața industrială, și alături de ei și noi, clienții și consumatorii. Exercitarea atribuțiilor de consilier municipal, experiența personală nemijlocită,faptul că sunt un om practic, m-au condus la constatarea că trebuie intervenit urgent asupra condițiilor în care acești oameni își desfășoară activitatea : în ambele incinte, vara e foarte cald și iarna este frig.

O altă problemă constă în ne-adecvarea programului pieții în acord cu nevoile comercianților, cu rigorile propriului lor program. Știu că doar prin dezbatere publică, prin dialog între primar și primărie, pe de o parte și comercianții din Piață, de cealaltă parte, se pot gasi cele mai corecte soluții. Știu la fel de bine că, piața din Zona Industrială trebuie re-înființată. Pentru că trebuie ! Oamenii din acest cartier au nevoie de piață. O vom face după 5 iunie.

Vasile-Diaconu-in-Piata-Centrala-Tecuci-19 Vasile-Diaconu-in-Piata-Centrala-Tecuci-11 Vasile-Diaconu-in-Piata-Centrala-Tecuci-13 Vasile-Diaconu-in-Piata-Centrala-Tecuci-15 Vasile-Diaconu-in-Piata-Centrala-Tecuci-16

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.