Vasile Diaconu – Străzile din Tecuci – VIDEO

Conform unei informaţii făcută publică pe site-ul ipocrit Tecuceanul, în primăvara electorală a lui 2016, în Tecuci vor fi plantate “… peste 50.000 de flori perene, petunii –simple şi curgătoare, muscate şi begonia… pe marginea străzilor, rigolelor etc…”!

Astfel, vom avea flori pe marginea drumurilor… Pe străzile şi drumurile pline de gropi în asfalt, de peste tot, de prin oraş..! În condiţiile în care, toate străzile şi drumurile din Tecuci arată că după bombardament, (gropi lângă gropi, părţi mari de şosea decopertate, fără binder, zone lăsate decapate, de izbelişte, adevărate capcane pentru posesorii de maşini din Tecuci…) iar vina este exclusivă (şi condamnabilă în toate textele de lege specifice, începând de la Codul Rutier până la Codul Penal) Primăriei Tecuci şi administraţiei locale că gestionara a căilor de acces şi rulare din Tecuci..!

În condiţiile în care, între 2012 -2016 nu s-a turnat o găleată de asfalt în nicio zonă din oraş…! Dar, plantăm flori în gropile şoselelor şi trotuarelor… Ca printr-un fel de cimitir.. Facem şi gard.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.